Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för inspiration Bodil ;)



Mellan in -och utandning

 

 

Lugnet sänkte sej över jorden

 

I ett andetag stod allt stilla

 

Sekunder som dras ut till fridsam evighet

 

Innan utandningens suck

 

fick allt att börja röra på sej igen 




Fri vers av Howlit
Läst 630 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-20 17:10



Bookmark and Share


    Cutup


Det är inte konstigt

att

den som föräras
dela en stund
med dig

håller andan

för att efter mötet
flämtande
hämta andan

till nästa gång



2006-07-20

  Agnes
Andas och njuter av att se en stjärna lysa!
2006-07-20

    Xena
skön dikt =) me like =)
2006-07-20

  Bodil Sandberg
Jag tycker det var bra gjort av mig att kunna inspirara till en sådan vacker dikt...fniss...men poeten själv är konstnären...och källan...ingen annan...mången tack ändå för att du gav mig lite av äran för denna underbara dikt!!!
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit