Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg för steg

Kliver baklänges
steg för steg

på tidens hala lina

i hjärtats
tolvsträngade toner

skådar jag hur
sinnets känslomosaik

sakta blottläggs
sten för sten

friskimrar
i vattenspegling

som trollsländevingar
i solsken

medan jag kliver
baklänges steg för steg






Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-13 17:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
gillas hur du väver in glimmer bland orden.


2021-02-17

  BenGust VIP
Känns som att gå bakåt på stenar i vattendrag för att se vattenspegel.
2021-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP