Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lite tanke verksamhet bara. ( Olsen är min egen och gjord av mig själv


Världsmästare

Vi är ju alla världmästare 

 

Just i det ögonblicket vi gör nåt bra

i just den sekunden..

 

Vi har två sekunder att njuta i en sekund

innan det rekordet blir slaget

 

Det hela handlar om vad du gör i

två sekunder

prestation,

närvaro

tid

ensamhet 

just nu för stunden

 

Tänk efter.. därför är vi alla

världmästare

 

för stunden då vi gör det...

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lasseman VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-13 19:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text som kan få läsaren att såväl 'tänka sig för' som även 'känna till'.
Som världsmästare i sin egen värld, Egon tävlar blott mot sig själv.
2021-03-30

  Lars Hedlin
Just så! Mycket bra .)
2021-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt...
2021-03-05

  bibbi ahrnstedt
Väl funnet, jag tror att vi kan vara det
2021-02-14

  lodjuret/seglare VIP
En disciplin kallas ibland för vana, oavsett det handlar om spring på bana, eller bara litet kutande på vallen, svepa en öl och så som där kall en, kanske i tidningen någon 'åker kana...'
2021-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP