Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Donald Trump är oskyldig!

Donald Trump lyckades till och med höja sitt eget parti i sitt huvud: ... med sitt poetiska språk, inte bättre än Greta, när hon sa att de skulle sätta dem alla på infamionsväggen, medan media förstod utförandet av muren. .

Allmänheten blev upprörd efter att en inspelning från 2005 av den republikanska kandidaten dök upp på Internet och skryter med att stjärnstatus tillät honom att "sexuellt trakassera kvinnor" och be dem att gnugga mellan sina  ben med tanke på att amerikanska kvinnor har alla dyra handväskor och det finns många erotiska leksaker i väskan att arbeta med, på jobbet,

Sak vilket han inte förstår när det finns så många vackra män i Amerika!

Jag skulle säga att han inte vet att dagens kvinnor inte vet vad en komplimang är för någonting och hur mycket att ta det på allvar det mer en social arighet.

Därför att, genom komplimanger, våldtogs de som flickor genom familjerelationer så mycket i barndomen att  i vuxenlivet bara ser ett förhållande som  en reproduktiv fotplanting instinkt i förhållandet.

"Vi kommer att kämpa  till in i helvetet! I min översättning och mycket lugnt Trump bland de amerikanska flaggorna lämnade han podiet.

Men för kämparnas anstigare förstår de inte ordet NEJ, ej egentligen inte så , det var bara ett uttryck. Alla förstod att det var en hemlig upphandling demokraternas taktik.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2021-02-13 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP