Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mediciner

Jag sa till medicintanten:
dina mediciner är fantasilösa!
Vet du att DANS oxå kan vara en stark medicin!
Tillika sång...
Det finns ju mycket annat man kan göra
än att ta dessa mediciner!

Gemenskap är en nödvändig medicin
liksom kärlek och sex.
ja, sex är verkligen en välgörande medicin!

Vi människor får själva hitta
de mediciner vi behöver.
Rödvin är till exempel gott.

Så -- kära medicintant -- låt mig tänka själv!

Bohemen i vintersnön




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av bohemen VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-02-13 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP