Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sorgdräkten är numera av


Jag vägrade falla samman. Gud hör bön

Jag vägrade att falla samman
Jag vägrade att vara bruten

Nu lyser leendet som inte fanns
Gud är god och visade vägen fram

Att falla samman eller att brytas itu,
det var inga val och inget ideal.

Livet kan vara väldigt tragiskt,
Livet kan vändas i mirakel.

Nu är jag i den nya staden,
Där Gud placerat mig,
Nu kan jag leva på nytt
Nu kan jag le och sorgdräkten är borta.

Mirakel, ja de finns, Gud är god, och han vet alltid bäst.

Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-13 23:11



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Ja så är det o var det, Gud är räddaren i allt
2021-03-06

  Bibbi VIP
Amen!
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet