Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Foto :J. J Rousseau © Foto :Sten Wiking


DJURET ÄR NATURLIGARE ÄN MÄNNISKAN

Det är ingen konst att
vara som en människa,
det är bara att vara
naturlig,
men med den risken
föreliggande
av att bli ett djur.

Notarius publicus




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2021-02-13 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP