Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undanskymning

Jag ser en tavla bakifrån
Gömmer mig bakom det betraktade
I dunklet bortom blickfånget
Där som enslighet gör sig påmind

Det frågas efter uttolkning,
Efter en klargörande ekfras
Meningar som målar ovanpå motivet
Som gläntar på dörren till innergården

Det är bidande under tystnad
En väntan på att osedd kunna stiga fram
Att slutligen våga vända blicken bakåt
Och se vad andra redan sett




Fri vers av Effell
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-13 23:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Verkligen bra!
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell