Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förändring

Kommer du ihåg
Hur livet förändrades
Med en hand i din?

Känslan av att inget annat
Betyder något
Storhetskänslan av närhet

När du släppte taget
Krympte jag
Och allt föll

Att växa igen
Utan hand i min
Går




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-02-13 23:41



Bookmark and Share


    Steff...
Fint

2021-02-14
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva