Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinter

Dagar bara flyger svävar fram finns än ingen vår i min famn.




Fri vers av Steff...
Läst 169 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-02-14 02:05



Bookmark and Share


  Anya VIP
Snygg allitteration i denna fina lakoniska text.
2021-02-15

  ULJO
Till våren längtar vi
2021-02-15

    Lena Staaf VIP
Fint beskriven känsla om den bortilande tiden.
2021-02-14

  Sparvögat VIP
Vacker längtan till våren...
2021-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Steff...