Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid dagens början

Skör
ligger morgonen
nyss vaknad

Darrande oviss
i gnagande oro

Ännu
ordlöst lyssnande
vid dagens början

Efter mildare toner

Försiktigt nyfikna
i ett lugnare tonläge

som balsam för själen

I ett ljus som stilla
tilltar

under dagens gång












Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-14 08:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbart vackert
2021-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP