Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vinterlycklig

 


Doften av grillad korv och värmande eld
följer med in i duschen och rinner
som ljumma strilar över människan
i en välgörande långsamhet.
Kinderna rodnar av solsmekt sol
och omfamnade ånga som tilllåter
spegeln bli milt avslöjande.
Hon vet för en stund inte vart hon
börjar och slutar men finner sig
mitt i, ett liv, en stund av tacksamhet.
Hon är inte vinterns bästa vän
och det har hon aldrig varit
men denna dagen kvittrar av
hjärtskvalp och finunder.


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-14 09:34



Bookmark and Share


  wiria77
igenkänningsfaktorn är stor
i dessa rader

2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP