Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinter ljus blues

brungrå sörja runt mina kängor

hundarna plogar jungfrulig snö

spritter i bogar och nosar

 

nu - nu - nu vårväntan och bakslag

månaders...

orka?

minsann!




Fri vers av flygia
Läst 181 gånger
Publicerad 2021-02-14 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia