Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden är ditt svar

 

Jag ska aldrig vissna                  

mina blommor för dig

                            

aldrig komma tomhänt           

ur nattens lekar

 

aldrig stå naken                         

bredvid din kraft

 

aldrig släcka ljusen                    

som ditt hjärta tänt

 

jag ska aldrig ropa

när tystnaden är ditt svar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-02-14 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP