Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosensäng

Sängen är full av rosor.
Det är ju alla hjärtans dag!
Blommor är ett sätt att visa kärlek på.
Har man ingen som vill ge en de där rosorna så kan man köpa en bukett åt själv.
Tulpaner går också bra.
Tulpaner går bättre.
De sticks inte och de doftar godare än rosor gör.
(Jag ljög, min säng är inte full av rosor.)
Dubbelsängrn är full av mig och dig.
Den har varit full av oss i många år.
Aldrig av blommor.
Den av oss dom ger mig blommor är jag.
Den av oss som fixar frukost åt oss är du...




Prosa (100-ordare) av Cikoria Blå VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-14 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP