Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där är du ju

En viskande röst
Säger där är
du ju
Och ler

Sucken avslöjar allt
Även om du ångrade den




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-02-14 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva