Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valentin dag.

En ande lovade mig tre önskningar.

Jag sa till honom att jag inte ville ha 3, inte ens två,

utan bara en: jag önskar att jag hade dig!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-14 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP