Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma hjärtans dag

Ensamma hjärtans dag
Firas inte
Man ska va två
Och ge present

Ensamma hjärtans dag
Är varje dag
Utan dig

Hur kan jag le
Åt blomman jag ser
När du inte finns?

Ensamma hjärtans dag
Jag firar
För jag mår ändå bra




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-14 14:03



Bookmark and Share


  poeten
Åh, du e grym! Min idol.
2021-02-20
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva