Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borde inte du och jag

 

min tunga mållös dina stämband stumma

utan ord länkar oss emellan

försiktighet förlorar varandra ur sikte

viska prata skrik och vråla

fäst öronen vid den andres stämband

mitt hav vill våga en storm

vibrerande brus av eko

tog det form vore erkännande

jag ville känna

skulle ge mitt hjärtas fågel

näring bli vindburen

sträcker iväg luftrummet omger

alla ords andar

murbruk och bräckjärn

friger det oförlösta

i lä av händers vindskydd




Fri vers av Per Rydberg
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-14 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg