Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Vad ett hjärta rymmer

 

när det klaffar

i kammaren

hjärtat slår

kärlek uppstår

 

önskar dig en fin

alla hjärtans dag - afton!

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-02-14 17:47



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Tack önskar dig detsamma. Dagen och kvällen har hittills visat sig från sin bästa sida.
2021-02-15

  bibbi ahrnstedt
Tack detsamma!
2021-02-14

  BenGust VIP
Hjärtklaffarna på plats och sängkammare att vila i eller ...
2021-02-14

  Maria Sundelin VIP
Glad alla hjärtans dag
2021-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Eva jag håller med Du
är en fin kärlekssmed
vet hur mycket bra
den gör i alla led!
Du kan ju den
i farten haffa
få den för
andra att
också
klaffa!
2021-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP