Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan i värdighet vårdar sinnet och förlänger njutning


I ödmjuk stillhet utan tröst
Då ingen förväntan bör infrias idag
Som om saknad behövdes för sann lycka
När väntan på hennes ankomst är belöning nog




Fri vers av Horace
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-14 19:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan där vacker gest, den förtjänar en häst, komplett med sadel och remtyg, trots att någon nog dryg, den äntra kan som väl mest...
2021-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace