Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egentligen är det en privat kommentar till en pennhållare här på sidan, men han tycker nog inte illa vara om jag låter min egen skrivelse går här som egen text. Vad? Vem? Han som skrev texten jag kommenterade? Jaså, den.


Text på rim, försök till rim (2021 02 14)





Jag läser just nu vintrigt gärna,
men stilla nu mitt ödes stjärna,

ödet gör att lukten illa,
kvar dröjer i luften som i äldre villa,

poppade bränt under gårdagens mys,
där jag sökte göra lördagsfrys,

vädra ut lukten jag sökte göra,
inte alls här helgen som förstöra...



(Som du ser av bilden,
är den från ungefär 2002,
en del av Väsbyån, nere vid stationen,
där tågen 'dundrar förbi' stundom.)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2021-06-11 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP