Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsvind

Det flyger en vind över havet 

Som bär känslan av livet med sig 

En vind full av omtanke 

En vind full av rastlöshet 

 

Den flyger med kraft och energi 

Över havets böljande vågar 

En vind full av omtanke 

En vind full av rastlöshet 

 

Den mojnar i skymningens timme 

Ökar i takt med att gryningen kommer 

En vind full av omtanke 

En vind full av rastlöshet 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-17 07:00



Bookmark and Share


  wiria77
det flyger en vind över havet
vackra rader
poetiskt
livet
gillar mycket
2021-02-23

  Susen VIP


Det flyger en vind över havet
Som bär känslan av livet med sig inger ett hopp. Gillas mycket
2021-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets olika vindar!
2021-02-17

  Solstrale VIP
Ja denna är sepciellt klingande med repetitiva fraseringar likt vågor! Det för ett fint tilltal som väcker intresse! Tack för du delade denna!
2021-02-17

  ULJO
Gillar.

"En vind full av omtanke"
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP