Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovdjur

När rovdjuren hoppar
Och biter tag i nacken
Är de hungriga
De ser inte dig

Var du så hungrig
Att du måste bita
Slita mig itu
För att du såg mig?

Rovdjuren smyger inatt med
Men jag klarar mig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-02-14 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva