Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragment

_______________________

tar mig inte ur mig själv

trasslar in mig i framtidstron

på framtidstro

på en ny arena

i annan anda

där igenkänningsfaktorn är större

 

som om döden skulle vila bättre

bortom mina ekande tårar?

 

nästlar in mig själv i nya färger

tonar morgonen i mer natur

försöker lura mina sinnen

men daggen väntar åter

fragment av hela mitt väsen

som försöker finna en ram

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-14 23:40



Bookmark and Share


  Peter G VIP
väldigt berörande text!
2021-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, berörande och vemodigt!
2021-02-15

  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande
Kramar
2021-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP