Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De utelämnade..


Famlande
oupplysta

Utelämnade
till oss själva
och varandra

Känner vi oss
trevande för

Sökande en
förklaring
i verkligheten

Endast för att
finna allt fler
dolda budskap

Utmed
hemlighetsfulla
vägar







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-15 08:56



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Den undanglidande sanningen - så retsamt!
2021-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP