Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig resa


Alltid någon annanstans
är ett tankesätt vi fått

Men om du på lyckan
ställer alltför stora krav

Packar den nog
sin kappsäck och far
istället allt längre bort




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-15 09:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja detta nu är kanske flyktigt, men fyller vi det blir det evigt! Fint att se dina ordformler som inspirerar stort! Tack! :)
2021-02-15

    Lena Staaf VIP
Ja, vi har ofta svårt att uppskatta det vi har.
2021-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP