Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jahves förbjudna gestalt


Det är ett överväldigande,
svindlande ögonblick,
som snabbt vidgas
på tidens världsomspännande
manethud,
när katten ligger på min bröstkorg
och ser i mina ögon,
mycket djupare än de är,
som iakttoge han ett Marslandskap,
oavlåtligt,
eller Jahves förbjudna gestalt
böjd över ett brädspel




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-02-15 11:28



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
...eller när Ödesgudinnan spelar Lotto
...iakttoge han tarotkorten
...
2021-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP