Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DIMMA DOLD - tanka

Bakom dimridå

en skymt av spetsprydda träd

vind vilar stilla

solstrålar klättrar sakta

torkar trädens vita spets




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-02-15 18:03



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Som ett pärlband orden skimrar!

Tack!
2021-02-18

  Cikoria Blå VIP
Poesi!!!
2021-02-17

  Öknens Ros VIP
Naturen den störste konstnären är
Så vacker, så skimrande o så kär
2021-02-16

  Feliaxel VIP
Vackert
2021-02-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En bedårande text!
2021-02-16

  ULJO
Briljanta ord
2021-02-16

    Lena Staaf VIP
Sakral stämning som målas fram.
2021-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Med dina ord har du målat en vacker bild, väl värd en gyllene ram!

2021-02-15

  Kajan VIP
Jag tycker om den precisa beskrivningen, och stillhetens stora närvaro.
2021-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP