Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas ut under körsbärsträd




En djup inandning




under körsbärsträdens rad.




Rosa färgens sken.




Skisserar så liv på blad.




Utandning agg dunstar bort.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-15 11:57



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Rikedom i livets ande-tag!

Tack!
2021-02-18

    Lena Staaf VIP
Naturens puls när det goda andas in och tas emot och där man sedan gör sig av med det bittra.
2021-02-15

  Solstrale VIP
Mycket harmoniskt! Tack! :)
2021-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om naturens förmåga att skapa lugn och harmoni!
2021-02-15

  Susen VIP
Återhämtning där djupa andetag släpper ut agg. Stort innehåll med få ord!
2021-02-15

  Elinor Sörensson VIP
Lugn fyller kropp och själ under en
vårdoftande körsbärsblomstersky.

2021-02-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP