Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


What an Ugly world!

Jag tror INTE längre på mänskligheten som hederlig!

 

Jag tror INTE längre på (What A wonderful world!) sången

Jag tror INTE på (It must have been love!) låten

 

Inte heller på (Sweet derams are made of this)

Ej heller på (Here comes the rain again)

 

Inte på (Sweet home Alabama)

Och ( Take me home) låten

 

Inte heller på (Brothers in arms) låten

Eller på (No women no cry) låten

 

Och aldrig på ( We are the champions) sången

Och aldrig på (öppna din dörr) ???

 

Tänker på låten (My name i Luka)

Och på låten (Tänd ett ljus), för VEMS skull?

 

Saknar Avicci ( Waiting för love)

Och Avicci ( Wake me up when its all over)( mardömen)

 

Och Drains (Tvillingen i mig)

Och Abbas smärtsamma låt (The wniner takes it all)

 

Till Roger Pontare (När vindarna viskar mitt namn)

Med massor låter som hugger djupt i själen

 

Krossar sönder drömmen

Krossar sönder hjärtat

 

And I said to myself,,,,,,,,

What an ugly world!

 

Worrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrld!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-02-15 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP