Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frakt

hon har börjat samla på det banala
bananflugor i en liten ask, mest för att de är små i sitt omfång
några snöbär, en hel del sockerbitar
och en mängd halvlösta sudoku i högar vid sängen

detta har blivit viktigt för henne
det är som att hon känner sig större än
vad hon i verkligheten är
något grandiosare i sin prakt
en hel del vidare i sina tankebanor

och självkänslan har svällt
byggt torn hon klättrar i
högt upp i det blå
studerar hon marken under sig
människornas litenhet
det stora i att tänka sig själv på piedestal

vågorna slår emot hennes strand
hon blickar ut över vatten, över stränder
länder och kontinenter
och hon ertappar sig själv med att känna sig lycklig.

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-15 12:16



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Åhhh! Inger verkligen en skön känsla!
Fin ton och atmosfär här!.
Så mänskligt i hur hon beskriver sig själv.
Slutet är så himla bra...
2021-02-16

  limerick VIP
Magnifikt! Bokmärker.
2021-02-16

  Bjarne Nordbö
fan vad bra. i ask från början
2021-02-15

  Gunnar Hilén VIP
Sköööön !
2021-02-15

  lodjuret/seglare VIP
Skönt att det finns någon som, gör litet där i känslor där kom, Marie hon sjunger på i sitt fönster, med snö i backen bildas där mönster, fint med läsning av udda slag o dom...
2021-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP