Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grankvisten & blockhuset


”liksom”
är en konkav spegel,
mångfaldigad
med snabbheten och styrkan
av en förstulen tanke
och kvantfysikens mest förbluffande
elektronpassager,
amplifierad
av resonemangets otyglade
osäkerhet
och en obetablockerad scenskräck,
pålad i meningars slut och begynnelse,
inpassad i täta uppstöt
med den oifrågasatta självklarheten
av en viola da gamba
i tidig musik;
som bock och nig
inför kungligheter,
men understundom
i den rytmiska frekvensen
av en tablas trygga eftertryck
i Uttar Pradesh;
dess komiska
clown- och narrlingvistiska
kvaliteter
avklädda inför hela grevskapet
vid en inspelad session
av Kruusvals veckoshow,
där lustigkurrans speglar
kanske bjöd lite självbespegling,
liksom...




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-02-15 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP