Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marknaden styr allt!

Döden sa: -Pengarna eller livet?
Mottagaren sa: -Slantar är ju givet!
Döden förklara
sitt sätt, så´n nu vara...
- Firman blev bolag! Kör eget! Motivet...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-15 14:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Där syntes nöt att knäcka, hur egen död skall fås att däcka, kanske att en semla kan trösta, om det en smula dröjer att in hösta, rätt slags dos av just en 'bräcka'.
2021-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt