Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ner

 

raklång

på isen

 

armar utsträckta 

som ett krucifix låg jag där

 

hur jag smälte

ner i djup

 

genom alla hinnor

 

fann syret

fiskarna glömt

 

fann liv där

mot en botten




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-15 15:27



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Talande och vacker
2021-02-17

  Eva Langrath VIP
Fin text där mina tankar går kring "från död till liv".
2021-02-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj då...
Låg Du i
drömska
lycka för Dig
blev fiskarnas
glömska... Du
hittade även liv-
görande grönska...
2021-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö