Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reklam



Jag är hos farmor och lyssnar på radio, alla låtar har samma budskap ”vi är lyckliga, någonting är löst” det kan lätt uppfattas som dumt, men något mörkare ligger under som om det är ett måste, att något katastrofalt är runt hörnet och måste stoppas.

Det får mig att tänka på en melodifestivalen-akt där dom sjöng - ”we are the heroes of our time” - och sångarens koreografi var med dansande hologram. Och en vers ur låten löd cringe-aktigt ”let’s sing like a hummingbird the greatest anthem ever heard”.

Och jag fick en vision av framtiden där vi alla samarbetade för att bygga nåt större än oss själva. Som pyramiderna, fast denna gång något som inte är fysiskt.




Prosa av Knark VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-15 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP