Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MELODI: "ROCKAWAY BEACH", RAMONES


VÅRVIK

Tuggar smått frenetiskt

på mitt bubbelgum

Jag sitter ensam

på mitt rum

Men jag måste ut ibland

Tänker nu på vår fantastiska strand

Upp på vårt tak

Sen gatunivå

Ut i vår lekpark

Hey ho, let's go!

Bussen rullar på

Det spelas bara disco på vår radio

 

Vår  vik

är magnifik

Vår vik 

är helt unik

Vår vik

är magnifik

Den är faktiskt

ingen annan vik lik

 

 

Det är inte långt ut dit

Åk en liten bit

Kom, hör min invit

Det är inte långt ut dit

Kom, och koppla av

från stress och från slit

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/2 2021

 

Musik och originaltext: Joey Ramone / John Cummings / Douglas Colvin / Thomas Erdelyi




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 359 gånger
Publicerad 2021-02-15 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP