Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text skottsalvor. Av karenina.


Kommentar på en text (2460) rim på kul






Tyckte det stod 'skrattsalvor' först,
men så insåg jag vad som var störst,

en mer exakt o tolkning trolig,
trots en första aning om rolig,

skottar har setts som präglade just,
tänk bara hur nära rädsla ligger lust...


(Texten har legat i utkast sedan 2021 07 15)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-11-28 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP