Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

södra förstadsgatan

svarta skuggor i skymningslandet

upplysta av vagt blått ljus

fuktig hud, varm beröring

främlingars sökande lust

kärlek utan mål, krav eller framtid

det okändas extas

ofjättrad kättja

frihet utanför ramarna

ett paradis vid sidan om




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-02-15 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP