Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


mod

~

I och ur skal kryper jag.

 

Kanske är det när språket

fattas mig jag gömmer mig

ryggradslös.

 

När modet sviker och syret

tar slut.

 

Jag blottar mjukdelarna

och låter mig omslutas

 

av ljuset.




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-02-16 00:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukheten i dina ord bär en styrka i sårbarheten. Att blotta sig i ljuset kräver det mod som finns i dina ord.
2021-03-28

  Stisse
En vacker dikt om ljusets läkande kraft.
2021-02-17

  Nils-Robert
Rubriken Mod ger dikten ryggrad som lyfter helheten.
2021-02-17

  Blomma-Stjärna VIP
ljuset, ja
2021-02-16

  SatansSon VIP
ta ljuset sa lasse andreasson, då han rådde mig i måleriet.
2021-02-16
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP