Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SEMLAN

 

mjuk rund god

fyllig söt och

brunbränd

 

krämigt vit

gräddig

smakrik

 

oemotståndlig

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-02-16 08:00



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Sensuellt om semlan : )
2021-02-17

  ULJO
Fint hedra fettisdagen
2021-02-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin hyllning till denna underbara skapelse man njuter av!
2021-02-16

  Blomma-Stjärna VIP
Fint - och med bilden till - mmmm....
2021-02-16

  Sparvögat VIP
Härlig hyllning till en oemotståndlig bulle...
Mumsigt
2021-02-16

  Poeten Salvador VIP
Det blir en idag
2021-02-16

  Öknens Ros VIP
Semledags var det här! Mums!
2021-02-16

    Lena Staaf VIP
Nu rinner snålvattnet! Fint gestaltad bulle.
2021-02-16

  angela Täubert fd Jansson VIP
Som Hetvägg är den oslagbar!
2021-02-16

  M.Eta
Det är gott, men det ska vara den traditionella och inte en annan massa konstigheter.
2021-02-16

  BenGust VIP
Grädde gör en snäll.

Sån tur att jag älskar temlan då.

Så gjörde även Ture Sventon.
2021-02-16

  Maria Sundelin VIP
Inte min favorit
Kramar
2021-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP