Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skickar den igen pga de är dags att äta semlor idag


Tramsvers om semla




Här är en dikt till en semla
om detta vill jag tyst mumla
hör här vad jag hymlar
semlor är inget för lymlar
semlor är inget för drumlar
Men passar för Selmor som rumlar
om de nu inte ramlar
i mandelmassan och famlar
och gapar, skriker och svamlar
och sjunger psalmer
om palmer




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-16 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP