Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: ULJO


Till

Ett glas
skål på puben
den första
av sorten Till
härlig dryck
smaken av malt
med vänner
tiden står still

En flaska Till
den godaste ölen
bra för själen
behagligt rus
gediget hantverk
smaken av malt
längtan till puben
och lite bus

Kylen till bredden
med några Till
kylda och goda
för kvällens fest
glädje och gamma
med goda vänner
ett skummande öl
när det känns bäst

En skål för livet
och njutningens tid
glaset är fullt
med drycken Till
lite sprattelvatten
för kropp och själ
skål för livet
ännu en gång till

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-17 07:13



Bookmark and Share


  wiria77
fint skrivet om
en skål
med goda vänner
om livets goda

2021-02-22

  Stanley Rydell
Härligt livsbejakande!
By the way, har du sett ”En runda till” med Mads Mikkelsen? (inte lika positiv)
2021-02-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skulle varit "ingen"!
För bråttom igen...
2021-02-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Öl för mat
öl för kamrat
öl för den
goda feelen
och sen kanske kast
med pilen, då gäller
att igen faller ur stilen!

2021-02-18

  AiA Maria den fria

*ler*

Skål!

Tack!
2021-02-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Trevligt skrivet om att njuta ett gott öl i kamratskap!
2021-02-17

  Kungskobran VIP
Ett gott glas öl är det bästa jag vet
botar både kärleksbesvär och ensamhet

Fint fångat av dig
2021-02-17

  bibbi ahrnstedt
Fint, härligt med öl
2021-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint skaldat om ett gott öl tillsammans med vänner.
2021-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att njuta av ett glas öl i goda vänners lag!
2021-02-17

  Feliaxel VIP
En hyllning till en god dryck som ska njutas av med måtta
2021-02-17

  Nils-Robert
Härlig hyllning Till Ölbrygden.
2021-02-17

  Maria Sundelin VIP
Som min kollega sa. "En stor stark och en alkoholfri loka"
2021-02-17

  Solstrale VIP
Längtansfylld "till" bredden! Ölromantik i sin finaste lyriska prosadräkt! :)
2021-02-17

  Öknens Ros VIP
I goda vänners lag det alltid smakar bra med ett glas öl.
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO