Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grusade drömmar



Sångerna

Stämningen

Romantiken

Finns inte längre i mitt hjärta

Hoppet har grusats

Tilltron

Till alltets möjligheter

Har stannat i en avlägsen tidsepok

I ett övergivet hyreshus

Förpassad till historien

Historien till mitt liv




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-16 10:24



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Bokstavsrim ti- återkommer
så även h-bokstav.
Påverkar formen litterärt. Snyggt.
Talande rubrik.

"Tilltron till alltets möjligheter" - säger mycket, klingar bra.
Bokmärkes.
2021-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP