Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fast den heter fastlagsbulle också.


Ny tramsvers till semla

Idag heter dagen "SEMLA".

En bulle en helt vanlig bulle,
och den är väl ganska okej
sen tänker jag om en skulle
göra om den till en helt annan grej.

Så först skär jag av ett lock
sen gröper jag ur en grop
vispar grädde som en riktig kock
mixar mandel, en redig hop

Monterar sen hela härligheten
häller på florsocker så det dröser
bjuder in halva MÄNskligheten
Nästa år blir er tur töser.

Lyssna nu HELA mänsklighet.
Gör GODA SAKER för hela gänget!
Här fick ni just min hemlighet.
Men:
Skippa alla tankar på det där gäddhänget.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-16 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP