Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort


corooonaaaa

i mig proppar
antikroppar




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-02-16 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP