Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt från en räkmacka

Man går inte skadeslös genom livet
men det är snarare en fördel än en nackdel




Fri vers av Respons VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-16 15:22



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Livets törnar blir också viktiga erfarenheter. Om inte såren är för djupa, då kan det bli till hinders.
2021-02-16

  Kungskobran VIP
Är man skadeslös
är man harmlös
2021-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP