Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets asfalt

Med sanningen
Växer du
Och kommer långt

Känns som än lögn
När sagan lockar
Med skattens guld

Med sanningen
Förstår jag
Livets asfalt

Och verklighetens tunga ord
Dess hårda insikt
Och livets jävlighet

Men sanningen
Blundar inte
För det ljuva




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-16 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva