Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra vidare...

Vandra vidare människa
Du vet ju inte var du hamnar
Nej, vem kan veta vad framtiden bär i sitt sköte?
Det enda vi vet är att vi måste fortsätta
antingen vi vill eller inte
fortsätta denna jordevandring
som vi inte själva valt
men som bara är
där...

Nu går vi i alla fall mot våren
Så mycket vet vi säkert
att dessa fyra årstider återkommer.

Välsignad vare vår vårlängtan...!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-16 17:08



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En längtan som delas av många.
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP