Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den flyktiga värmen

håll avstånd när
kontinenterna splittras
världen driver ostadigt
mellanrummen ropar
efter närheten som helar

en stund känner jag värmen
men det går snabbt över
känslan avdunstar som ett sommarregn
saknaden spränger ett hål i fasaden
i själens skyddsvallar




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 233 gånger
Publicerad 2021-02-16 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg